مراحل نصب موکت

از زیر سازی تا چسباندن موکت با ما باشید:

 

فرش و قالیچه:

در دکوراسیون خانه های قدیمی به دلیل اینکه تنوع کفپوش ها به اندازه امروز نبود، اکثرا از موکت استفاده می شد. از انجایی که موکت، تمام سطح کف را پوشش می دهد، گرمای بیشتری به خانه می بخشد. امروزه نیز نسل جدید موکت ها تنوع رنگ و بافت بیشتری دارند و می توانید آن را برای فرش کف منزل خود به کار ببرید.

ما در این مطلب نحوه نصب موکت را بطور خلاصه برایتان توضیح می دهیم و مدلهای متنوع آن را معرفی می کنیم:

چنانچه قصد دارید خانه خود را موکت کنید، نیازی نیست که کاشی یا سرامیک ها را جدا کنید؛ در واقع موکت قابلیت نصب روی هر سطحی را دارد و تنها نکته ای که حائز اهمیت بوده، زیرسازی آن است تا بتوان در صورت وجود پستی و بلندی آنها را مسطح کرد.

انواع زیرسازی برای چسباندن موکت را بخوانید:

  1. .یکی از موادی که برای نصب موکت مورد اسنفاده قرار می گیرد، ترکیب سیمان، پودر سنگ و چسب بتن است. اگر قسمتی از کف خانه غیر مسطح باشد، این مخلوط با آب حل شده و شل می شود و به کمک کاردک پهن روی زمین کشیده می شود.
  2. می توان از چسب چوب هم برای زیرسازی استفاده کرد. در این صورت نواقص سطح کف با ملات و سیمان پر می شود.

مراحل نصب موکت

بعد از زیرسازی کامل سطح و مسطح شدن زمین برای نصب موکت، نوبت چسب کاری می رسد. با قلمو یا کاردک چسب صنعتی یا چسب فوری را روی زمین بریزید. قبل از چسباندن موکت، چسب باید کمی خشک شود . سریعا بعد از زدن چسب موکت اضافه نشود.

نکته: چسب فوری از خانواده تینر و بنزین است، پس برای جلوگیری از آتش سوزی در هنگام نصب موکت موارد ایمنی را رعایت کنید. همچنین توجه داشته باشید که در تکه های مختلف موکت هنگام نصب، خواب همه قطعات به یک سمت باشند.

نصب موکت کار حساسی است که نیاز به دقت دارد، اگر حتی یک میلیمیتر در برش آن بی دقتی شود، در محل تماس با گوشه دیوار این خطا کاملا مشهود می شود. برای اطمینان از نصب بهینه موکت پیشنهاد می شود از نصاب موکت و افراد متخصص و حرفه ای کمک بگیرید.